Getuigenissen

BURN-OUT

An

burnoutBedankt Tanja om me zo snel terug op weg te helpen. Toen je me laatst vroeg wat me nu het beste heeft geholpen dan weet ik wel zeker de gesprekken die we voerden tijdens de wandeltherapie en absoluut jouw betrokkenheid. Voor het eerst in jaren voelde ik me begrepen kreeg ik het gevoel dat iemand echt naar mij heeft geluisterd. Bedankt. Ik kan je iedereen aanraden.

VLIEGANGST

Jolien

vliegangstDag Tanja, ik ben sedert gisteren terug op Belgische bodem geland. Ik had een fantastiche vlucht hoewel we op de terugweg flink wat turbulentie hadden. Ik wil je nog eens super hard bedanken. Dankzij jou, heb ik mijn droom om mijn zus in Amerika te bezoeken, kunnen verwezenlijken. 1000 x dank

RELATIETHERAPIE

Peter & Mieke

relatietherapieBeste Tanja, bedankt om ons uit onze discussies te halen. Alleen geraakten we er niet uit. Dankzij jouw professionele hulp, zien we het weer zitten en kunnen we terug met elkaar praten. Het is niet dat onze relatie nu geen hoogtes en laagtes meer kent maar we hebben de nodige handvaten om er iets mee te doen. We gaan zelfs voor een tweede kind. Bedankt voor je neutrale houding en input waar nodig.

[pirate_forms]