Tanja Buyst – Psychotherapeut De Pinte

Tanja BuystTanja Buyst

Ik ben Bachelor in de Gezinswetenschappen en volgde de 4-jarige opleiding tot psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie.  Sinds  2010 werk ik als ook vestigingsverantwoordelijke, docent en supervisor voor Oost-Vlaanderen.

Ik geloof heel sterk in  de verbinding tussen lichaam en geest werk dan ook heel holistisch. Je lichaam is de toegangspoort tot je emoties en geeft inzicht in de onbewuste processen die je beïnvloeden. Je lichaam spreekt als het ware met je via je emoties. Het is belangrijk deze taal te herkennen. Eens je taal kan geven aan wat in je leeft, hebben de emoties hun werk gedaan, vermindert de spanning en krijg je echte verbinding. Je kan beter communiceren je met jezelf en met de mensen rondom je. Eens je die verbinding tot stand kan brengen, leef je vanuit je hart. Dit wat we bewustwording noemen.

Ik ben gezinswetenschapper en help je zoeken wie je bent als individu maar ook als deel van een systeem. Naast mijn bacheloropleiding en de vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut volgde ik lichaamsgerichte opleidingen zoals focussing,  brainspotting, EFT, Braingym, wandeltherapie.

Het voordeel van mijn manier van werken is dat je reeds na enkele sessies enorme verandering ziet.

Indien je terug meer grip op je leven wil en de grijze mist in je hoofd wil laten optrekken, aarzel dan niet en maak een afspraak. Bel 0477/55 65 36 of mail tanjabuyst@gmail.com