Tanja Buyst

Gesprekstherapie, EFT, wandeltherapie, coaching

Tanja Buyst

E-mail: tanjabuyst@gmail.com

Tel: +32 477 55 65 36

Tanja is Bachelor in de Gezinswetenschappen en volgde de 4-jarige opleiding tot integratief psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie.
Sinds 2010 is ze er ook docent en supervisor.

Tanja gebruikt ook Mind Eye Power, een baanbrekende methode waarin we harmonie brengen tussen mindset, ogen, adem, hoofd, hart en buik. Hierdoor worden ongezonde overlevingsmechanismen ontkoppeld en overschreven. De ogen zijn als vensters naar onze gevoelswereld. Ze geven directe toegang tot ons onbewuste en het zenuwstelstel waardoor we al na enkele sessies meer rust en herstel ervaren.

“Ik geloof heel sterk in  de verbinding tussen lichaam en geest en werk dan ook heel holistisch.

Je lichaam is de toegangspoort tot je emoties en geeft inzicht in de onbewuste processen die je beïnvloeden.

Je lichaam spreekt als het ware met je via je emoties. Het is belangrijk deze taal te herkennen.

Eens je taal kan geven aan wat in je leeft, hebben de emoties hun werk gedaan, vermindert de spanning en krijg je echte verbinding met wat je zelf wil

Je kan beter communiceren met jezelf en met de mensen rondom je.

Eens je die verbinding tot stand kan brengen, leef je vanuit je hart.
Dit is wat we bewustwording noemen.”

Naast mijn bacheloropleiding en de vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut volgde ik lichaamsgerichte opleidingen zoals focussing,  brainspotting, MEP, EFT, Braingym, wandeltherapie.

Het voordeel van deze lichaamsgerichte aanpak is dat je reeds na enkele sessies enorme verandering voelt.

Indien je terug meer grip op je leven wilt en de grijze mist in je hoofd wilt laten optrekken, aarzel dan niet én maak een afspraak.

Didier Vanhee

EMDR, gesprekstherapie, focusing, brainspotting, traumatherapie

didier vanhee

E-mail: vanheedidier@gmail.com

Tel: +32 496 84 54 71

Didier Vanhee is klinisch psycholoog en volgde zijn psychotherapie opleiding van 1998 tot 2001 aan de Academie voor Integratieve Psychologie.

Later specialiseerde hij zich in de behandeling van trauma-gerelateerde problemen.

Daarvoor volgde hij de opleiding tot psychotraumatoloog en EMDR therapeut. In 2011 behaalde hij het ECP (European Certificate of Psychotherapy) uitgegeven door de EAP (European Association for Psychotherapy).

Naast zijn zelfstandige praktijk als psychotherapeut, is hij ook vestigingsverantwoordelijke van de Academie voor Integratieve Psychologie – afdeling Koekelare en zetelt hij in het bestuur van de BNVIP(Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie)

 

Vincent Vanhee

Gesprekstherapie, coaching, loopbaanbegeleiding, psychosomatologie

vincent vanhee

E-mail: vanhee.vincent@gmail.com

Tel: +32 474 85 68 86

Vincent is van opleiding een bachelor in de rechtsgeleerdheid en heeft zich na zijn studies toegelegd op zijn interesse in het menselijk welzijn.

Als gevolg hiervan volgde een postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie bij Vives.  

Daarna volgden nog opleidingen tot Loopbaancoach en Psychosomatoloog.
 
Je kan bij Vincent terecht voor therapie en coaching in het leven waarbij we samen zoeken naar de weg die we soms niet meer zo duidelijk zien. Vertrouwen en toegankelijkheid zijn sleutelbegrippen in onze optimalisatie van de brug tussen het lichaam en geest.  Therapie met een bijzondere aandacht voor al wat speelt in en rond het lichaam.
 

Daarnaast kan je bij Vincent ook terecht voor loopbaanbegeleiding, d.m.v. van cheques die je aankoopt bij de VDAB, indien aan de voorwaarden voldaan. 

“Hierbij wordt aan de hand van testings en spelenderwijs op zoek gegaan naar de talenten en bijhorende jobs, waarna we samen de arbeidsmarkt aftasten.”

Wil je graag een gesprek?

We luisteren graag naar jouw hulpvraag.